BOUTIQUE HOTEL

Romantizați-vă călătoria

Camerele noastre oferă un confort pe măsură, de la camere single și duble până la luxosul apartament cu cadă cu hidromasaj.

Bucurați-vă de ofertele noastre
Oferte speciale

Promoții de primăvară

Bucurați-vă de pachete exclusive pentru un sejur perfect. De la delicii culinare la evadări senine la spa, ofertele noastre de sezon și escapadele romantice vă îmbogățesc experiența.
Vezi ofertele noastre

Pet Friendly

Bucurați-vă de Timișoara alături de prietenii voștri blănoși. Politicile și facilitățile noastre pentru animale de companie asigură un sejur confortabil pentru toți.

Wi-Fi de mare viteză

Rămâneți conectat cu Wi-Fi gratuit de mare viteză, perfect pentru streaming, lucru și navigare oriunde în hotel.

Spa exclusivist

Întineriți-vă cu tratamente terapeutice, o saună modernă și o zonă de relaxare liniștită la spa-ul nostru exclusivist.

Experiență culinară gourmet

Savurați mâncăruri inovatoare preparate cu ingrediente locale la restaurantul nostru intern, care îmbină tradiția cu gastronomia modernă.

Informații turistice

Bucurați-vă de ospitalitate fără cusur cu concierge-ul nostru zilnic, gata să vă rezerve excursii, să aranjeze transportul și să vă ofere sfaturi locale.

Parcare securizată la fața locului

Beneficiați de parcarea securizată de la fața locului, care oferă acces ușor și sigur pentru vehiculul dvs. pe durata șederii.

În jurul nostru

Descoperiți istoria bogată și cultura vibrantă a Timișoarei la doar câțiva pași de ușile noastre. Explorați Piața Victoriei, cafenelele pline de viață și galeriile. Personalul nostru vă va recomanda itinerarii personalizate pentru cele mai bune experiențe locale.

Descoperiți

Mărturii ale oaspeților

Ascultați ce au spus oaspeții noștri