• Care sunt orele de check-in și check-out la Casa del Sole?

  Cazarea la Casa del Sole începe la ora 15:00. Vă rugăm să rețineți că rezervările sunt păstrate până la ora 17:00, cu excepția cazului în care se comunică un check-in târziu. Data de check-out este stabilită în mod convenabil până la ora 11:00, cu check-out expres disponibil pentru membrii hotelului.

 • Casa del Sole poate găzdui oaspeți suplimentari în camere?

  Da, primim oaspeți suplimentari cu următoarele taxe: Copiii cu vârste cuprinse între 0 și 3 ani se cazează gratuit, iar la cerere se poate pune la dispoziție un pătuț. Copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani plătesc 10 € pe noapte. Oaspeții cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani plătesc 20 € pe noapte, iar adulții 34 € pe noapte.

 • Ce metode de plată sunt acceptate la Casa del Sole?

  Acceptăm Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro și American Express. De asemenea, plățile pot fi efectuate în numerar (lei/euro) la recepție.

 • Sunt permise animalele de companie la Casa del Sole?

  Animalele de companie sunt binevenite la Casa del Sole. Se percepe o taxă suplimentară de 15 până la 20 de euro pe noapte, în funcție de mărimea animalului de companie.

 • Care este politica privind fumatul la hotel?

  Casa del Sole se angajează să ofere un mediu fără fum de tutun. Toate camerele sunt pentru nefumători.

 • Casa del Sole oferă reduceri pentru rezervări de grup?

  Pentru rezervări de mai mult de cinci camere, vă rugăm să ne contactați direct pentru a discuta despre reduceri și aranjamente de grup.

 • Ce opțiuni de luat masa sunt disponibile la hotel?

  Hotelul nostru este mândru să găzduiască un restaurant rafinat și o pizzerie delicioasă, care se adresează unei varietăți de gusturi și preferințe dietetice. Echipa noastră culinară de experți este, de asemenea, echipată pentru a satisface, la cerere, nevoi dietetice speciale.

 • La ce facilități mă pot aștepta în camera mea de la Casa del Sole?

  Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat, TV cu ecran plat și baie privată cu articole de toaletă gratuite. La recepție este disponibil un minibar. Camerele selectate, inclusiv apartamentul nostru exclusivist Apartment, au, de asemenea, o cadă cu hidromasaj pentru o relaxare maximă.

 • Ce activități și atracții sunt în apropiere?

  Situat la doar o scurtă plimbare de inima Timișoarei, Casa del Sole oferă acces ușor la obiectivele culturale, la magazinele și la viața de noapte vibrantă a orașului. Recepția este bucuroasă să vă ofere recomandări și asistență pentru organizarea de excursii.

 • Ce se întâmplă dacă ajungem după ce restaurantul este închis?

  Cei care sosesc târziu sunt întotdeauna întâmpinați în cameră cu un sandviș și apă gratuite.

Întrebări frecvente