Evenimente și catering

Momente prețioase

Transformați-vă ocaziile speciale în amintiri de neuitat. Locațiile noastre elegante și serviciile de catering excepționale oferă fundalul perfect pentru orice eveniment, de la întâlniri intime la mari sărbători.

Evenimente în locație

Găzduiți următorul eveniment la Casa del Sole. Spațiile noastre versatile sunt perfecte pentru orice ocazie, de la întâlniri de afaceri la sărbători private. Lăsați echipa noastră dedicată să vă ajute să creați o experiență perfectă și memorabilă, adaptată nevoilor dumneavoastră.
Rezervați un eveniment

Servicii complete de catering

Echipa noastră culinară de experți este dedicată creării unui meniu personalizat care să se potrivească perfect cu ocazia dvs., fie că este vorba de o întâlnire intimă sau de o mare sărbătoare. De la aperitive rafinate la feluri principale somptuoase și deserturi delicioase, fiecare fel de mâncare este creat cu cele mai bune ingrediente și cu o atenție meticuloasă la detalii. Lăsați-ne pe noi să ne ocupăm de experiența culinară, astfel încât să vă puteți concentra pe bucuria momentului alături de invitații dumneavoastră.
Solicitați o ofertă

Rezervați un eveniment cu noi - Obțineți o ofertă

Fie că aveți o întrebare despre pachetele noastre exclusive sau aveți nevoie de asistență pentru a vă personaliza escapada perfectă de weekend, echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta. Completați formularul de mai jos, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.
Get a quote for an event
0