DESPRE NOI

Eleganța întâlnește liniștea și munca în echipă

Experimentați ospitalitatea premiată și mesele gourmet în inima Timișoarei.

Corina Macri
mintea din spatele viziunii

Bună ziua și bine ați venit la Casa del Sole, unde visul meu de o viață a înflorit într-o frumoasă realitate în inima vibrantului oraș Timișoara. Încă de la început, viziunea mea a fost de a crea o oază de confort și lux, un loc unde fiecare oaspete se simte cu adevărat special, răsfățat și prețuit.

Fiecare detaliu de aici, de la cazările noastre personalizate la opțiunile noastre culinare de clasă mondială, a fost atent îngrijit pentru a ne asigura că experiența dvs. este pur și simplu spectaculoasă. Pe măsură ce sărbătorim două decenii de excelență în ospitalitate, vă invit cu căldură să descoperiți căldura și dedicarea care au făcut din Casa del Sole un far strălucitor al ospitalității în România.

Alăturați-vă nouă și lăsați-vă răsfățați în timp ce redefinim esența unui sejur memorabil.

Cu sinceră recunoștință,

Corina Macri

Echipa noastră devotată
formată de Macri Academy.

Echipa noastră de la Casa del Sole, formată de prestigioasa Academie Macri, este un exemplu de excelență în servicii. De la recepție până la bucătăriile noastre gourmet, profesionalismul și dedicarea lor asigură o experiență de calitate. Personalul nostru este un ambasador pasionat al Casa del Sole, angajat să vă facă șederea de neuitat prin pregătirea lor de specialitate și prin grija lor autentică.

Nu ne credeți pe cuvânt,
veniți să vedeți cu ochii voștri.